Monday, June 11, 2007

Ecce ropa!

Skupina mladých nadějných vědátorů z celé republiky narazila u hájenky Písařov (poblíž Moravského Karlova v Jeseníkách) na ložisko ropy. Jedná se o zcela nový, dosud neznámý typ, který byl objeven pomocí vědeckého experimentu s místní vodou.
Vědátoři přivedli vodu k varu ve speciální varné nádobě a posléze do ní na blíže neurčený časový úsek ponořili jisté množství sáčků s poměrně kvalitním anglickým čajem. Vzniklý výluh pak univerzální maxinaběračkou rozdělili do několika nestandardizovaných nádob, aby bylo možné prozkoumat jeho základní charakteristiky pomocí okulistických a gurmanistních testů. Vědátorský tým došel k předběžnému závěru, že by se mohlo jednat o zcela ojedinělý druh ropy, vzniklý koincidencí přeměny zatím neznámých částeček obsažených ve vodě způsobené varem a procesů probíhajících při následné maceraci. Tento zajímavý fenomén bude podroben dalšímu rozboru během letního soustředění vědátorského týmu.

4 comments:

Katy, Kačka, Katalinka said...

Cool! Nejsi ty náhodou zanícená?!?

Anonymous said...

Není to tak trochu principiální bazírování na metodě kumulovaného kompromisu? ;-)Nebo parciální negace specifického konkrétna?? :-))

Anonymous said...

Tak na tenhle kalibr je má vědátorská kvalifikace krátká!

Anonymous said...

bezva, na Pisarove se nic nezmenilo. Voda je stale stejne kvalitni. Vlastovka