Sunday, January 13, 2008

Hnusné, ale výživné

To řekne jedna disneyho postava ve Lvím králi těsně před tím, než zbaští vypasenou housenku.

Já jsem ale v pondělí při podobném pohledu souhlasila pouze s první částí výroku. Zjistila jsem, že bezobratlí podloudně využili mé několikaměsíční nepřítomnosti a nastěhovali se mi do sezamu, do pohanky a dokonce na mne laškovně mrkali i z plechové krabičky s čajem, kde si dokonce postavili jakýsi pavučinkový pelíšek!!! (Tyto největší drzouny čekala vodní lázeň s tobogánem.)
Myslela jsem, že mne pondělní nemilosrdná čistka zbavila všech nezvaných návštěvníků, ale to byl, jak se ve středu o půl noci ukázalo, omyl. V tuto noční dobu se nezjevilo žádné strašidlo, jak by se dalo očekávat, ale po stropě v kuchyni se s nedbalou elegancí promenoval ČERV! Odporný tlustý bílý moučný červ! Ble!!!!
To byla chvíle, která si žádala celou ženu a mně nezbylo, než se ozbrojit papírovým ubrouskem a barovou židlí a toho drzouna sesadit a poslat za jeho vodomilnými předchůdci. Takle se na tu verbež musí!

2 comments:

Anonymous said...

Nejen kanibalistický závin ale ještě bratrovražedný maggot!

Anonymous said...

S výživnými tvorečky mám své dlouhodobé zkušennosti.
Nejhorší je že když už si člověk myslí, že zmizeli, zničehonic udeří.
Maminka mi před odjezdem do daleké Prahy nabalila 20 tatranek, které nejsou zrovna mými oblíbenými. Asi 3 měsíce leželi v krabici ve spíži a pak když jsem si jednou chtěla dát objevila jsem kolonii. Bylo to takové hezké městečko kde každý občan měl, co potřeboval. Hlavně porodnici a restauraci na každém rohu :)