Friday, January 25, 2008

Catch me if you can!

Tento týden jsem hrála akční akademickou hru, kterou bych česky nazvala "Chyť si svého pedagoga".
Tato dobrodružná gameska má několik fází. Prvním úkolem je zjistit, kdy se daný pedogog teoreticky nachází na herním území (při obvyklém stupni obtížnosti to není možné na netu). Dále je třeba v daný čas zjistit zda je daná osoba opravdu přítomna a v které konkrétní místnosti, popřípadě na který den a hodinu svou přítomnost odročila (po důvodech se pátrat nedoporučuje). Také se vám může stát, že dotyčného ulovíte před jeho vlastními dveřmi, které ho usvědčují z konzultačních hodin, a on ve chvíli, kdy vás spatří, zničeně vydechne: "jéžiš a já mám ještě konzultace ..." a dále pak dodá cosi o tom, že dnes byly státnice a ať přijdete zítra. Zítra vás sice nechá opět čekat, ale jistě bude mít alespoň mírný pocit provinilosti a bude méně obezřetný. Během jednoho škoního týdne je třeba ulovit nejméně tři pedagogy. Jedině tak totiž můžete postoupit do dalšího levelu. Tam můžete lovit třeba sekretářku.;)

DOPORUČENÍ: Po úspěšném dokončení kterékoli z dílčích fází hry zásadně nepropadejte naději, nemyslete, že teď už máte vyhráno a nedoporučuje se ani domnívat se, že teď už vás nic nepřekvapí.

5 comments:

Anonymous said...

U nás se ti zas může snadno stát, že potřebuješ zapsat do indexu známku a u příslušných dvěří zjistíš např., že dotyčný je teď na půl roku v Africe nebo Indonésii :)

Anonymous said...

Tvá fakulta mi podezřele připomíná mou. Že by byly totožné? ;-)

Katy, Kačka, Katalinka said...

S tou mou jsou zaručeně totožné :) Ještě, že mě tahle honička ještě pár měsíců nečeká.

Anonymous said...

HoHo, dokážete si vy všichni představit, kolik zručnosti, hbitosti a pohotovosti musí pedagog mít, aby mohl takhle zdatně kličkovat a přežít, když ho honí ne jeden, ale třeba 200 tzv. studentů?....

Anonymous said...

jo...dlouhy seznam 50 čekajících, 3 hodiny čekání...seznami, které mizí.. tydne 20lidí přitom studentu je 180:) takove praktiky u nás